Neohodnotené

DALDIN Brut Mesai Prosecco DOC, 0,75l

Elegantné prosecco s jemnou chuťou a arómou

Na sklade (>6 ks)
Kód: 880030
Značka: DALDIN
€11,45 €9,54 bez DPH
Kategória: PROSECCO | FRIZZANTE | COLFONDO
Krajina pôvodu: Taliansko
Odroda hrozna: 100% Glera
Farba: Slamovo-žltá s jemnými zelenými odleskami
Aromatika: Jemná, svieža a ovocná, s tónmi zeleného jablka a citrusov
Chuť: Svieža, suchá, s príjemnou kyselinkou a jemným citrusovým nádychom
Zvyškový cukor: 9 g/l
Alkohol: 11,00%
Objem: 0,75l
Uzáver: korok
Kyseliny: 5,8 g/l
Teplota servírovania: 6-8 °C
Tlak vo fľaši: 5,5 bar
Skladovanie: Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C korkom hore.
Metóda: Charmat – Martinotti
Párovanie s jedlom: rybie predjedlá, ľahké predjedlá, biele mäso
DALDIN Brut Mesai Prosecco DOC, 0,75l
Novinka

Mesai Prosecco DOC Treviso Brut je skvostné šumivé víno, vyrobené z odrôd hrozna Glera, ktoré rastú v prestížnej oblasti Vidor, DOC Treviso. Toto prosecco zaujme už na prvý pohľad svojou krásnou slamovo-žltou farbou s jemnými zelenými odleskami. Jemné a trvalé perlenie dodáva tomuto vínu nezameniteľnú eleganciu a zmyselnosť.

Vôňa tohto prosecca je delikátna a osviežujúca, plná tónov zeleného jablka a citrusových plodov, ktoré sa harmonicky prelínajú a vytvárajú komplexný a lákavý buket. Na podnebí je Mesai Prosecco suché, svieže a veľmi harmonické. Jeho chuť je lahodne ovocná, s príjemnou kyselinkou, ktorá dodáva vínu potrebnú štruktúru a živelnosť, zatiaľ čo jemný citrusový nádych prispieva k jeho sviežosti a čistote.

Mesai Prosecco DOC Treviso Brut je ideálne ako aperitív, skvelo sa hodí k rybám, predjedlám a ľahkým hlavným jedlám. V oblasti jeho pôvodu ho často podávajú počas celého jedla, čo len podčiarkuje jeho univerzálnosť a všestrannosť. Toto prosecco je dokonalým doplnkom každej príležitosti, či už ide o slávnostnú večeru alebo len o príjemný večer s priateľmi.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: