Vstúpte do sveta vínnej elegancie s týmto exkluzívnym vínom, ktorého korene siahajú do starodávnych pohárovitých viníc Tempranillo s priemerným vekom 70 rokov. Tieto vinice, vysadené na historických výsadbových rámových námestiach po útoku fyloxéry, sú domovom pre dlhodobo prežívajúce staré odrody viniča. Vinice sa nachádzajú na ílovo-vápencových terasách pri úpätí Sierra de Toloño v regióne Sonsierra, s južnou orientáciou, v nadmorskej výške, kde panuje chladné podnebie. Víno La Garnacha prichádza z 90-ročných viníc v oblasti Cárdenas, v Alto Najerilla, kde sa tiež tieto vinice týčia vo vysokej nadmorskej výške na hlinito-železitých terasách orientovaných na sever.
Ručný zber vínneho hrozna sa odohráva počas prvých štrnástich dní v októbri, s precíznym zacielením na ideálny čas zberu pre každú odrodu.
Vo vinárstve každá odroda a oblasť prechádza samostatným fermentačným procesom v oceľových nádržiach, pričom sa využívajú vlastné kvasinky hrozna, čo umožňuje spontánnu jablčno-mliečnu fermentáciu. Fermentácia prebieha pri optimálnych teplotách okolo 25°C, s krátkymi, no veľmi citlivými maceráciami, aby sa zachytila tá najlepšia esencia hrozna.
Nasleduje obdobie zrenia, ktoré trvá tri a pol roka v bordeauxských sudoch z francúzskeho dubu, polovica nových a polovica použitých. Tento proces zrenia je zavŕšený ďalším miešaním vo fľaši na dosiahnutie hladkosti a dokonalosti. Toto víno teda predstavuje jedinečnú symfóniu chutí a aróm, ktorá sa vyvíjala s láskou a starostlivosťou počas dlhých rokov.